Yılbaşı gecesine özel pasta süslemelerine göz atmak ister misiniz?
Ortasında gizlenen çam ağacı, dilimlendikçe, açığa çıkan bu pastadan ilham alabilirsiniz, belki..
Kırmızı-yeşil katlar yaparak da böyle güzel bir görüntü elde edebilirsiniz.
Yeşil gıda boyasıyla, biraz uğraşarak, çam ağacı dokusuna bir pasta da hazırlayabilirsiniz.
"Her şeyden biraz olsun, biz zaten kalabalığız.." derseniz;
Noel Baba, kardan adam, çam ağacı, şeker çubuğu," ginger man"lerle,
çok katlı pastanızın her katını farklı süsleyebilirsiniz.
Dilerseniz kar bile yağdırabilirsiniz, o kadar yani. :)
Tek katlı pastanızın üzerinde,
kırmızı burunlu ren geyiği Rudolph'u, Noel Baba'yı da,
sevimli perileri, hediye paketlerini de konuk edebilirsiniz :)
Çilekten üretilmiş kırmızı kukuletalı kardan adamlar da harika görünüyor;
ponponları da krem şantiden. :)
Çilekleri, yılbaşı ağacı oluşturacak şekilde dizip,
üzerine krem şantiyle süslemeler de yapabilirsiniz.
Kardan adam şeklinde ütrilmiş hazır bisküviler alıp, pastanızı onlarla da süsleyebilirsiniz.
Tembeller için harika bir öneri, bence. :)
Kırmızı-yeşil minik süsler de kullanabilir; daha sade ve şık bir görüntü elde edebilirsiniz.
O kadar da sade olmasın, derseniz;
kıpkırmızı bir kurdele ve fiyonk da ekleyebilirsiniz.
Minik inci taneleri de hem hazır satılıyor hem de çok hoş duruyor..
Kocaman bir yılbaşı ağacı süsü şeklinde pasta yapmayı da deneyebilirsiniz.
Bisküviler, gofretler de,
çikolatalar, drajeler, bonibonlar da emrinize amade :)
Önemli olan bu pastaların "sevgiyle hazırlanması" diye,
"sevgi kelebeği" mesajları vererek bu konuyu da burada bağlamak istiyorum. :)
Herkesin yeni yılı kutlu olsun, şimdiden!
Sevgiler,
Beril Öke Gülen
Hepsi çok güzel ama bunları yapabilecek kadar becerikli olduğumu hiç sanmıyorum :D
YanıtlaSilO zaman hazır bisküvileri, çikolatları, sıralı bir şekilde dizmek de kurtarıcı olabilir :) Önemli olan "sevgiyle hazırlamak". :)
YanıtlaSilSadece yılbaşında değil bütün bir sene yiyebilirim sanırım:)
YanıtlaSil:) Süpermiş, bu güzellikler yenmezse; yazık olur zaten :)
YanıtlaSil